Produkcija

 

Trapios tešlos  sausainiai

      1.Sausainiai „Šventiniai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg.

Šventiniai

   2.Sausainiai „Su sėklomis“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg.

 

   3.Sausainiai „Apelsininės lazdelės“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg arba į plastikines dėžutes po  0,300 kg.

Apelsininės lazdelės

4.Sausainiai „Duetas“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 1,5kg

 

5.Sausainiai „Riešutėlis“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

6.Sausainiai „Pūkučiai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

Pukuciai1

 

7.Sausainiai „Berželis“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

Berželiai

8.Sausainiai „Bobutės žiedeliai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg aba į plastikines dėžutes po 0,300 kg.

Bobutės žiedeliai

9.Sausainiai „Smėliniai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

Smėliniai

10.Sausainiai „Cukrinukai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

11.Sausainiai „Naktužėlė“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

12.Sausainiai „Kaštonas“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

Kaštonas

13.Sausainiai „Mėgiamieji“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 1,5kg

Mėgiamieji

14.Sausainiai „Riestainiai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

Riestainiai

15.Sausainiai „Naminiai“balti- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg arba į plastikines dėžutes po 0,300 kg.

Naminiai

16.Sausainiai „Pergalė“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg arba į plastikines dėžutes po 0,300 kg.

Pergalė

17.Sausainiai „Piršteliai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

 

18.Sausainiai „Mozaika“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2,5kg

Mozaika IMGP6759

19.Sausainiai „Smėlio juosta“- trapios tešlos sausainiai su obuolių-aronijos džemu.sufasuoti į kartonines dėžutes po 3,0 kg arba į plastikines dėžutes po 0,300 kg.

Sudėtyje:-kvietiniai miltai, obuolių-aronijų džemas, margarinas, žemės riešutai, kiaušiniai, cukrus, vanduo. sufasuoti į kartono dėžutes po 3,0 kg arba į plastikines dėžutes po 0,300 kg.

IMGP6716

20.Sausainiai „Sviestiniai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

IMGP6760

21.Sausainiai „Apelsinukai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg arba į plastikines dėžutes po 0,300 kg.

Apelsinukai

22.Sausainiai „Morenginiai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 1 kg

Morenginiai

23.Sausainiai “GIEDRAINIAI”

Trapios tešlos sausainiai su karamelės įdaru.

Sudėtyje: kvietiniai miltai, saldintas gaminys konditerijai „Elegija“, cukrus, sviestas, margarinas, vanduo, emulsikliai, druska, konservantas sorbo rūgštis, kvapioji medžaga, šokolado dribsniai, kiaušiniai, druska, tešlos kildinimo medžiaga.

 

Su karamelės įdaru
Su karamelės įdaru

 24.Sausainiai „SVIESTINIAI“

Su spanguolių įdaru.

Sudėtyje: spanguolių džemas ,kvietiniai miltai, sviestas, kiaušiniai, cukrus, vanduo, vanilinas

su spanguoliniu pertepimu
su spanguoliniu įdaru

25.Sausainiai „SVIESTINIAI“

Su karamelės įdaru.

Sudėtyje: kvietiniai miltai, saldintas gaminys konditerijai „Elegija“, sviestas, kiaušiniai, cukrus, vanduo, vanilinas.

su karameliniu pertepimu
su karameliniu įdaru

26. Sausainiai „MIGDOLINIAI“

Migdoliniai Dėžutėse po 2 kg

Migdol -sventiniai Šventinis įpakavimas dėžutėse po 0,190 kg

27. Sausainiai „EŽIUKAI“ -trapios tešlos sausainiai su augalinio kremo pertepimu

Sudėtyje:-kvietiniai miltai, margarinas, konditerinis kakavos glaistas, cukrus, kiaušiniai, vanduo, augaliniai riebalai, vanilinas.

EZIUKAI

28. Sausainiai „ŽIBUTĖ“-trapios tešlos sausainiai su aviečių ir persikų džemu.

Sudėtyje:-kvietiniai miltai, margarinas, cukrus, aviečių džemas, persikų skonio įdaras, kiaušiniai, vanduo, konditerins baltas glaistas, vanilinas. Sufasuoti į dėžes po 2 kg.

Žibute1 Žibute2

29.Sausainiai „BANGA“- trapios tešlos kakaviniai sausainiai

Sudėtyje: kvietiniai miltai, konditerinis kakavos glaistas, margarinas, cukrus, kiaušiniai, vanduo, augaliniai riebalai, kakavos milteliai, vanilinas. Sufasuoti į dėžes po 2 kg.

Banga


 

Kiti sausainiai:

1. Sausainiai „Korys“

Sudėtyje yra: Saulėgrąžos, kukurūzų dribsniai, saldintas sutirštintas pienas. Fasuojami į kartono dėžutes po 1,5 kg.

Korys

 

PYRAGAIČIAI:

1.Sausainiai „Vilnelė“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

2.Sausainiai „Citrininiai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

3.Pyragaičiai „Karameliniai“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

Karameliniai saus

4.Sausainiai „Eliza“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

5.Pyragaičiai „Migla“-biskvitiniai pyragaičiai su augaliniu kremu.

Sudėtyje:-margarinas, cukrus, vanduo, saldintas sutirštinto pieno gaminys, kvietiniai miltai, kiaušiniai, kakavos milteliai, kepimo milteliai, kvapiosios medžiagos.Fasuojami į kartonines dėžutes po 2,0 kg .

Migla saus

6.Sausainiai „Sluoksniuotas skanėstas“- sufasuoti į kartono dėž. po 2 kg

 

7.Sausainiai „Margutis“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

8.Sausainiai „Gaivinantis vyniotinis“- sufasuoti į kartono dėž. po 2,5 kg

 

 


VAFLIAI

    1.Lakštiniai fafliai- sufasuoti į maistinę plėvelę po 1,0 kg

Sudėtyje yra: kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, tešlos kildinimo medžiaga.

Lakšt vafliai

                      Ruošiame kelių rūšių vaflius su įvairiais pertepimais tai:

1.Pertepti vafliai(zefyriniai)- sufasuoti į kartonines dėžutes po 1,5 kg

 

2.Pertepti vafliai(kokosiniai)- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

Kokosiniai

3.“Karameliniai“ vafliai-pertepti vafliai(su karamele)- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg. arba į plastikines dėžutes po 300 gr.

Sudėtyje:-saldintas kond.gaminys „Elegija“,margarinas, kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, tešlos kildinimo medžiaga.

karamel

4.Pertepti vafliai(su spanguolėm)- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg

 

5.Pertepti vafliai „MARGI“

Sutepti vaflių lakštai su virtu saldintu sutirštintu pieno produktu.

Sudėtis: saldintas gaminys konditerijai „Elegija“, margarinas, augaliniai aliejai ir riebalai, vanduo, emulsikliai, druska, konservantas sorbo rūgštis, kvietiniai miltai, vanduo, kakavos milteliai, tešlos kildinimo medžiaga, konditerinis baltas glaistas, šokolado dribsniai.

Kartoninėje dėžutėje po 2,0 kg.
Kartoninėje dėžutėje po 2,0 kg.
Plastikinėje dėžutėje po 0,300 kg.
Plastikinėje dėžutėje po 0,300 kg.

 

Plikytos tešlos gaminiai

  1. Eklerai – sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 arba po 1kg, arba į plastikines dėžutes po 0,300 kg.

    Sudėtyje yra: pienas, grietinėlė, kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus , margarinas, kukurūzų krakmolas, vanduo, druska, kvapiosios medžiagos.

 

IMGP5342-1

2.Sausainiai „ Plikyti“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 1,5 kg

Plikyti

 


 

Sluoksniuotos tešlos gaminiai

1.Sausainiai „Sluoksniuotos skarelės“- sufasuota į kartono dėž. po 1,5 kg

Sluks skarelės

  1. Sausainiai „Sluoksniuotos lazdelės su cinamonu“- sufasuota į kartono dėž. po 1,0 kg.

Sl lazdelės

3.Sausainiai „ Žagarėliai“-sufasuota į kartonines dėžutes po 1,5 kg.

Žagarėliai

 

4.Sausainiai „Saulutė“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 1,5kg

IMGP5348-1

 

KŪČIUKAI

Proginis gaminys kalėdoms

Sudėtis: a/r kvietiniai miltai, cukrus, vanduo, pienas, augalinis aliejus, aguonų sėklos, mielės, druska.

Įpakavimas: dėžutė- 2kg., arba maišeliai – 0,400kg 

IMGP6696 IMGP6698

 

 Dėž.po 2 kg.                                                       Maišeliai po 0,4 kg.

Kapotos tešlos sausainiai

  1. Sausainiai „Kapotos tešlos“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg. ir sufasuoti į plastikines dėžutes po 0,300kg.

 

Kapoti

2.Sausainiai „Pagalvėlės“- sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg. arba į plastikines dėžutes po 0,300kg.

IMGP6718


 

Keksai

                      Kepame kelių rūšių keksus ir keksiukus:

1.Keksas „Citrininis“- sufasuota į maistinę plėvelę ir į kartono dėž. po 1,5 kg

 

2.Keksas su razinomis- sufasuota į maistinę plėvelę ir į kartono dėž. po 1,5 kg

Keksas su razin

3.Keksiukai su įdaru(karameliniu arba spanguoliniu)- kepti formelėse ir sufasuoti į kartono dėž. po 1,5 kg

Keksiukai

4.“ LAUKTUVIŲ“ pyragas

Keksas su karamelės arba aviečių įdarais

Sudėtyje: Kvietiniai miltai, Saldintas gaminys konditerijai „Elegija“, aviečių džemas, augalinis aliejus, kiaušiniai, mišinys pyragų gamybai, vanduo, vanilinas. Iškeptas formelėje ir sufasuotas į maistinę termo plėvelę.

Lauktuvių pyr 

Pateikiami kepimo formelėse. Sufasuoti po 1 vnt į termo plėvelę

Lauktuviu -sventin Šventinis įpakavimas


 

 

Pyragai

1.Pyragas „Avietėlė“-

 

2.Pyragas „Morenginis pyragas“-

 

3.Pyragas „Mozūriškas pyragas“- šakočio skonio pyragas.

Sudėtyje:- kvietiniai miltai, sviestas, kiaušiniai, cukrus, vanduo, vanilinas. Fasuojami į maistinę termo plėvelę.

Fasuotas į maistinę termo plėvelę
Fasuotas į maistinę termo plėvelę

4.Pyragas „Draugystė“- trapios tešlos plokštainis su varškės įdaru

Sudėtyje:-varškė, kvietiniai miltai, kiaušiniai, margarinas, obuolių džemas, cukrus, vanduo, kepimo milteliai, vanilinas.

Pyragas  Draugystė

5.Pyragas „Medutis“-

Medutis pyr

6.Pyragas „Naujiena“-

Nauliena IMGP6713

7.Pyragas „Apelsininis“-

Plastikinėje dėžėje arba skardoje
Plastikinėje dėžėje arba skardoje
Mažoje plastikinėje dėžutėje
Mažoje plastikinėje dėžutėje

8.Pyragas „Abrikosinis“-

Abrikosinis IMGP6732

9.Pyragas „Persikinis“-

Biskvitas su baltyminio kremo pertepimu

Sudėtyje yra: Persikų įdaras, plakamas augalinis kremas, kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, margarinas, želatina.

Persikinis

10.Pyragas „Griljažinis“- biskvitas su augaliniu kremu.

Sudėtyje:-cukrus, kiaušiniai, margarinas, kvietiniai miltai, žemės riešutai, maltas cukrus, saldintas sutirštintas pieno gaminys, razinos, kvapiosios medžiagos. Sufasuota į plastokinius indelius.

Griljažinis

11.Pyragas „Kapučino“-

 

12.Pyragas „Naktelė“-

Naktelė

13.Pyragas „Napaleonas“-

Napaleonas

14.Pyragas „Retro“-

Retro

15.Pyragas „Sodžius“-

 

16.Pyragas „Bananinis“-

Bananinis

17.Pyragas „Seklyčia“-

 

18.Medaus ir apelsinų skonio pyragas-

 

19.Kiaušininio likerio ir kavos skonio pyragas

Sudėtyje:-natūrali grietinėlė, kvietiniai miltai, sauso kremo milteliai, kiaušiniai, cukrus, vanduo, kavos skonio šokoladinės pupelės, kava, kakava. Sufasuota į skaidraus plastiko dėžutes.

Kiauš kavo liker

20.Pyragas „Mozūriškas pyragas šokolade“- vnt.

Mozūriškas pyragas šokolade

21.Pyragas su karamele ir jūros druska

Pyr su karamele ir jur druska

22.Ispaniško kremo pyragas

 

 

Ispaniško kremo

23. Pyragas „VAKARAS“

Vakaras

 

 

 


 

TORTAI

1.Tortas „Vilnelė“-

  1. Tortas „Fantazija“-
  2. Tortas „Karina banana“-
  3. Tortas „Vėtrungė“-

 


 

 

Vyniotiniai

1.Vyniotinis su žele gabaliukais- (sveriamas)

IMGP6711

2.Vyniotinis „ Kuršėnų“-biskvitas su natūralios varškės kremu(sveriamas).

Sudėtyje:-pusriebė varškė, kiaušiniai, kvietiniai miltai, cukrus, margarinas, saldintas sutirštintas pieno gaminys, pienas, vanduo, vanilės skonio plikyto kremo milteliai. Fasuojami į plastikines dėžutes.

Kuršėnų vyn

3.Vyniotinis „ Vyšninis“- biskvitas su vyšnių džemu ir pienišku kremu (sveriamas)

Sudėtyje:-Vyšnių įdaras, pienas, kiaušiniai, kvietiniai miltai, cukrus, margarinas, vanduo, vanilės skonio plikyto kremo milteliai. Fasuojamas į plastikines dėžutes.

Vyšninis vyniotinis IMGP6700

 


 

 

Kiti konditeriniai gaminai

1.Grybukai-

2.Ledinukai- įvairių skonių karamelė.

Plastikiniuose induose po 3,0 kg.
Plastikiniuose induose po 3,0 kg.

3.Linksmučiai-

4.Tinginys-

Tinginys

5.Šakotis-

Sakotis