VAFLIAI
1.Lakštiniai fafliai- sufasuoti į maistinę plėvelę po 1,0 kg
Sudėtyje yra: kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, tešlos kildinimo medžiaga.
Ruošiame kelių rūšių vaflius su įvairiais pertepimais tai:
1.KOKOSINIAI vafliai-lakštai pertepti virto saldinto sutirštinto pieno produktu.
Sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg.
Sudėtyje: saldintas pieno gaminys “Elegija”, margarinas, kokoso drožlės, kv.miltai, rapsų aliejus, druska.
2.”Karameliniai” vafliai-pertepti lakštai virtu sutirštintu pieno produktu.
Sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg. arba į plastikines dėžutes po 300 gr.
Sudėtyje:-saldintas kond.gaminys “Elegija”,margarinas, kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, druska, tešlos kildinimo medžiaga.
3.SPANGUOLINIAI vafliai- lakštai pertepti virtu sutirštintu pieno produktu ir spanguoliniu džemu.
Sufasuoti į kartonines dėžutes po 2 kg.
Sudėtyje: Saldintas pieno gaminys “Elegija”, spanguolių džemas, margarinas, kv.miltai, rapsų aliejus, druska.
4. „MARGI“ vafliai-pertepti vaflių lakštai su virtu saldintu sutirštintu pieno produktu.
Sufasuoti į kartono dėžes po 2 kg arba skaidriose plastikinėse dėžutėse po 0,300 kg.
Sudėtis: saldintas gaminys konditerijai „Elegija“, margarinas, augaliniai aliejai ir riebalai, vanduo, emulsikliai, druska, konservantas sorbo rūgštis, kvietiniai miltai, vanduo, kakavos milteliai, tešlos kildinimo medžiaga, konditerinis baltas glaistas, šokolado dribsniai.